Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Musta ja punainen talvikenkä vetoketjullaTEPSUT TALVIKENGÄT

Ovat vuosikymmenten kehitystulos suomalaisille lapsille. Lähes 40 vuoden ajan suomalaisten lasten jaloissa tavatut TEPSUT tukevat pehmeää jalkaa, ohjaavat sitä oikeaan asentoon ja opettavat oikeaa askellusta.

Tepsut talvikengät on vuorattu aidolla lampaan villalla ja kengässä on irroitettava lampaanvilla pohjallinen. Kengät ovat tietysti aitoa laadukasta nahkaa, joka on käsitelty sään kestäväksi. Kengät pitävät vettä ja loskaa, ja varpaat kuivina. Talvikengässä on nyörit, joilla kengän saa säädettyä varmasti sopivaksi ja jalkaa tukevaksi myös talvella. Lisänä on vetoketju, jolla kenkä sujahtaa nopeasti paikoilleen.

Ensimmäisten kenkien valitseminen oikein on tärkeää. Koska jalka kasvaa nopeasti, on huolehdittava oikean koon säilymisestä. Ensikengät kannattaa laittaa jo sisällä jalkaan ja harjoitella menoa. Lue täältä ohjeet oikean koon valitsemiseksi.

Tepsujen lestit ovat uniikit. Ne ovat hioutuneet huippuunsa, juuri suomalaisille lapsille suunniteltuina. Tepsuja on käyttänyt jo monta sukupolvea, huippulaatunsa vuoksi sama kenkäpari kulkee sisarukselta seuraavalle ja vielä serkullekin. Vielä käytettynäkin Tepsuilla on hyvä jälleenmyyntiarvo.

TEPSUT, läpinäkyvyys, suomalaisuus ja eettisyys

Tepsujen laatuvaatimus on huima. Olemme erittäin ylpeitä TEPSUJEN laadusta ja tuotantotavoista. Meille Tepsulaisille - ja suomalaisille lapsille - kelpaa vain paras. Tepsut ovat vuosikymmenten suomalaista suunnittelua ja suomalaista käsityötä. Edelleen, suurin osa Tepsujen suunnittelu-, materiaalihankinta-, tuotanto- ja myyntivaiheista tapahtuu Suomessa. Tarvitsemamme alihankkijat löytyvät EU:n alueelta, moderneista länsimaista. Alihankkijamme ovat terveitä aikuisia, joilla on hyvät ja nykyaikaiset työajat, työpaikat ja työvälineet. Alihankkijamme asuvat länsimaisittain ja saavat työstään normaalia palkkaa, joka riittää normaaliin elämään EU:ssa. Tepsujen valmistusketju vastaa suomalaista eettisyyttä ja elintasoa, sekä suomalaista laatuvaatimusta tuotteille ja työolosuhteille.

Tepsujen valmistuksessa laadun ohella meille tärkeintä on eettinen valmistustapa Euroopassa, sekä Euroopan vuosisatoja vanha jalkineperintö, jonka jälki näkyy jokaisessa TEPSU-parissa.

Tuote: 805983

Hinta:139.50 €

Vaihtoehdot

Tuote
21 musta
23 musta
24 punainen (ei kääntökaulusta)
29 musta
29 punainen