Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TEPSUT, läpinäkyvyys, suomalaisuus ja eettisyys

Tepsujen historian muokkaama laatuvaatimus on täydellinen kenkä. Olemme erittäin ylpeitä TEPSUJEN laadusta ja tuotantotavoista. Meille Tepsulaisille - ja suomalaisille lapsille - kelpaa vain paras.

Tepsuja on valmistettu pian 40 vuotta Suomessa. Kuten monella muullakin jalkinealan toimijalla kotimaassamme, tuotannon ylläpito Suomessa oli murskata Tepsut osaksi suomalaisten jalkineiden historiaa. Halusimme ehdottomasti säästää Tepsut ja löytää keinon tuottaa varmasti sopivia jalkineita suomalaisille lapsille, edelleen eettisesti ja huippulaadukkaasti.

Prosessimme ovat vielä kehitysvaiheessa. Koska Tepsuja käytetään myös sairaaloissa ja fysioterapiassa, on riittävän ortopedisen osaamisen takaaminen meille ehdottoman tärkeää. Olemme löytäneet yhteistyökumppanimme EU:n alueelta. Kaikki yhteistyökumppanimme toimivat suomalaiseen käsityöhön sopivalla tavalla, eettisesti ja laadukkaasti.

Tepsut ovat vuosikymmeniä vanhaa suomalaista suunnittelua ja suomalaista käsityötä. Edelleen, suurin osa - noin 90% Tepsujen arvoketjusta tapahtuu Suomessa. Näistä esimerkkeinä suunnittelu-, kaavoitus-, materiaalinhankinta-, markkinointi-, tuotanto- ja myyntivaiheet. Tepsut työllistävät ison määrän suomalaisia, joten ostaessasi Tepsut, tuet suomalaista yrittäjyyttä ja työllisyyttä, eettistä ja oikeudenmukaista työn tekoa.

Alihankkijamme löytyvät EU:n alueelta, moderneista länsimaista. Alihankkijamme ovat terveitä aikuisia, joilla on hyvät ja nykyaikaiset työajat, työpaikat ja työvälineet. Alihankkijamme viettävät vapaa-aikaa, asuvat länsimaisittain ja saavat työstään palkkaa, joka riittää normaaliin elämään EU:ssa. Tepsujen koko valmistusketju vastaa suomalaista eettisyyttä ja elintasoa, sekä suomalaista laatuvaatimusta tuotteille ja työolosuhteille.

Tepsujen valmistuksessa laadun ohella meille tärkeintä on eettinen valmistustapa Euroopassa, sekä Euroopan vuosisatoja vanha jalkineperintö, jonka jälki näkyy jokaisessa TEPSU-parissa.