Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kestävyys on ekologista

Rasavil ja Tepsut kunnioittavat luontoa, ihmisiä ja eläimiä.

Molemmat merkit valmistavat erittäin korkealaatuisia tuotteita. Tämä mahdollistaa tuotteiden pitkän käyttöiän ja arvon jälleenmyytäessä vielä käytettynä. Laadukkaan tuotteen pitkä käyttöaika on tehokkainta ympäristön ja luonnon suojelua.

Huolehdimme siitä, että alihankkijamme eivät käytä lapsityövoimaa, työntekijöiden työolot ovat hyvät, ja he saavat riittävästi palkkaa.

Käyttämämme materiaalit ovat mahdollisimman myrkyttömiä ja valmistettu jo kierrätetyistä materiaaleista. Panostamme voimakkaasti tuotekehitykseen, kestävän kulutuksen mahdollistamiseen ja kierrätysmateriaalien käyttöön tuotteissamme.

Tepsuilla ja Rasavillillä on vakiomallistot. Tuotteita ei korvata uusilla mallistoilla. Valikoimamme kasvaa, mutta tuotehävikkiä meillä ei ole. Jos meiltä kuitenkin jää tuotteita myymättä, toimitamme ne henkilökohtaisesti avustuksina Romanian lapsille.

Toivomme, että vaate- ja jalkinemuoti siirtyy vähitellen kestävään kehitykseen ja tukemaan ekologista, sekä eettistä tuotantoa. Jokainen ostos merkitsee. Pyritään yhdessä jättämään elinkelpoinen planeetta lapsillemme, vältetään turhia ostoksia ja satsataan laatuun ja pitkään käyttöikään, eikö?